Välkommen till IFK Enskedes ungdomssida!

Här nedan listas nyheter från ungdomsverksamheten. Använd menyerna ovan för att hitta information om verksamheten, om ledarna med kontaktinfo samt reportage från aktiviteter vi genomfört tillsammans! Till höger ser du aktuellt program för de olika ungdomsgrupperna. Håll gärna ett öga på innehållet i rubriken "Aktuellt". Där listas de aktiviteter klubben arrangerar och du kan ofta anmäla dig här direkt på hemsidan. För anmälan behöver du dock en inloggning. Denna fungerar också för inloggning i orienteringens administrativa system Eventor där man kan anmäla sig till tävlingar. Se sidopanelen till höger om hur du får tag på dina inloggningsuppgifter.

Kontaktmailuppgifter till ungdomsledarna

Grupp 1-2
Pelle Forsberg
Anders Björklund
Stefan Henriksson
Grupp 3-4
Anna Orrghen
Maria Fröberg
Patric de Boussard

 

 

 


 

20

PM för Skinkloppet

Händer idag

9 dec 2018

Nu finns PM för Skinkloppet ute här! https://idrottonline.se/IFKEnskede-Orientering/Nyheter/Klubbnyheter/pmforskinkloppet

20

Inbjudan till Skinkloppet 2018

Händer idag

9 dec 2018

Tomten har bråda dagar inför jul - anmäl dig till Skinkloppet så snart som möjligt! Klicka här! Missa inte Skinkloppsutmaningens ledtrådar fram till den 9 december! Finns på nya hemsidan. (internt/idrottonline)

 

8

Välkommen till träningsmys!

16 dec 2018

IFK Enskede står värd för nästa träningssamarbete. Läs mer om vårt gemytliga träningsmys på nya hemsidan. Där kan du också nå länken till anmälan i Eventor.

1

Prova på orientering med IFK Enskede!

I höst tar vi emot nybörjare den 23 augusti och den 27 september. Klicka på runbriken för att läsa mer och anmäla dig.

1

Teknikträningar på tisdagar

På tisdagarna under tävlingssäsong tränar vi teknik tillsammans med andra klubbar på olika platser i söderort. Info går ut i ungdomsveckobreven men för er andra kommer här en kort beskrivning av hur det går till.