Välkommen till IFK Enskedes ungdomssida!

Här nedan listas nyheter från ungdomsverksamheten. Använd menyerna ovan för att hitta information om verksamheten, om ledarna med kontaktinfo samt reportage från aktiviteter vi genomfört tillsammans! Till höger ser du aktuellt program för de olika ungdomsgrupperna. Håll gärna ett öga på innehållet i rubriken "Aktuellt". Där listas de aktiviteter klubben arrangerar och du kan ofta anmäla dig här direkt på hemsidan. För anmälan behöver du dock en inloggning. Denna fungerar också för inloggning i orienteringens administrativa system Eventor där man kan anmäla sig till tävlingar. Se sidopanelen till höger om hur du får tag på dina inloggningsuppgifter.

Kontaktmailuppgifter till ungdomsledarna

Grupp 1-2

Pelle Forsberg

Anders Björklund

Stefan Henriksson

Grupp 3-4

Anna Orrghen

Maria Fröberg

Patric de Boussard


2

Boende O-Ringen Övik

21 - 28 jul 2018

Hej,Som en del av er vet så har vi, familjen Pelle Blom, vårt sommarställe nära Övik, vid en liten sjö (Norrtjärn)

Det finns möjlighet att bo tillsammans med oss under O-ringenveckan. Klicka på rubriken för att läsa mer!

1

Teknikträningar på tisdagar

På tisdagarna under tävlingssäsong tränar vi teknik tillsammans med andra klubbar på olika platser i söderort. Info går ut i ungdomsveckobreven men för er andra kommer här en kort beskrivning av hur det går till.

1

Dags för 10mila!

Tiomila ungdomskavlen De två ungdomslagen är nu uttagna och vi hoppas att de ska vara så jämna som möjligt. ”Lag 1” och ”Lag 2” är alltså bara ett sätt att hålla reda på vilket lag som är vilket.

Samling för alla ungdomar - löpare och fans - vid klubbtältet (mer info kommer) kl 09.30

Lag 1 1. Linn 2. Elis och Klas 3. Felicia och Tilda 4. Nils

Lag 2 1. Hannes 2. Gustav och Pontus 3. Emma och Sofia 4. Lovisa

1

Får du okända sms? Det finns en förklaring

Riksidrottsförbundets administrationssystem IdrottOnline har sedan några år ett samarbete med företaget SMSgrupp som erbjuder medlemmarna kostnadsfria sms-chattar. Klicka på rubriken till detta inlägg för att läsa mer...

1

Skaffa din egen Sportident-bricka!

För dig som ännu inte skaffat en Sportidentbricka. Se hit! Klicka här för att komma till Sportidents nätbutik. För yngre ungdomar räcker SI-Card 8 med 30 stämplingar ganska långt. Men det finns också flashigare modeller på sportident.se!

SI-Card 8