Ungdomsseriefinalen i Huddinge - "The blue and white day"

1 okt 2017

Den 1/10 arrangeras Ungdomsseriefinalen i Huddinge. En grymt kul tävling där vi ska se till att färga arenan blåvit genom att smycka oss med allsköns blåvita attiraljer. Fram med ansiktskritor, nagellack, overaller, tävlingströjor, mössor och flaggor så skapar vi " The blue and white day" på arenan. Efter tävlingen äter vi en gemensam lunch på O´Learys i Huddinge. Anmäl dig via vårt googleformulär senast den 23/9 så att vi vet hur många vi blir till tävling och lunch.

Ungdomsserien är en lagtävling där både goda resultat och stort deltagande från föreningen premieras. Den genomförs i tre steg. Först två kretstävlingar sedan en regiontävling och avslutningsvis en finaltävling. Den 1/10 är det dags finalen med deltagande föreningar hela Stockholm. På tävlingsarenan vid Sjödalsparken kommer det säkerligen att befinna sig närmare sex hundra orienterande barn och ungdomar. Vi i IFK Enskede har för fjärde året i rad chans att samla mer poäng än året innan. Se till att inte missa den här roliga orienteringstävlingen.
 
 
Efter tävlingen äter vi gemensam lunch på O´Learys i Huddinge. Vi har bokat bord kl. 13.00 och notan står du för själv.
 
 

Kommentarer

  • Nu är det dags för Ungdomsseriefinalen. Ta chansen och spring en riktigt rolig tävling! Efter tävlingen äter vi tillsammans på O'Learys i Huddinge. Anmäl dig via vårt googleformulär.

Kommentera

Se vår policy för inlägg och kommentarer innan skickar ditt inlägg.