10-mila funktionärsanmälan

Nu börjar det närma sig 10-mila med stormsteg. Vi har lagt en hel del av förberedelsearbetet bakom oss (även om det finns en hel del kartor kvar att plasta och sortera) och nu återstår funktionärsarbetet under själva tävlingshelgen. 

Klicka på rubriken för att komma åt anmälningsformuläret.

 

För att underlätta funktionärsfördelningen och schemaläggningen behöver vi veta när du kan ställa upp som funktionär (eftersom det säkert finns även andra aktiviteter i familjen). Mer information finns i formuläret nedan.  

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdr29Zrlb9iNASreR08_GnTGdwGy406to6bOyK-qKRTppnR5A/viewform?usp=sf_link

Information om vilka arbetspass du blir tilldelad och vem som ansvarar för det området skickas ut per mail ca en (1) vecka innan tävlingshelgen. 

Frågor: skriv i kommentarsfältet

Fyll i formuläret SNARAST, senast 11 april

vänligen Josefin och Christopher Lindqvist

Kommentarer

 • Nu är formuläret uppdaterat så att även de som redan har en uppgift kan fylla i och därmed även fylla i ev. behov av sovplats.
  Är det någon som planerar att ställa dit sin husvagn eller tält kan plats ordnas för detta, bara ni meddelar. Om dessa alternativ dessutom kan inhysa någon annan klubbmedlem med sovsäck någon timme vore det toppen!

 • Hej, jag har skickat in anmälan på lämpliga pass för mig. Skulle det uppstå funktionärsbrist på söndag kan jag åka ner även på söndag.
  Christer

 • Tack Christer, då vet jag.

 • Påminner er som ännu inte svarat på formuläret att göra det. Vi har fått in flera svar men det behövs fortfarande många fler funktionärer för att täcka behovet.

 • Efter en snabb genomgång av de anmälningar till funktionärsfördelningen som kommit in kan jag se att vi fortfarande har flera luckor att fylla. Både under lördagen men framförallt under natt- och gryningstimmarna.
  Snälla, anmäl dig genom att fylla i formuläret! Typ nu!

 • Funktionärsschemat är klart och har mejlats till berörda funktionärer tillsammans med ett Funktionärs-PM. Det skickas igår (söndag 22/4).
  Tack alla ni som anmält er!

  Kommentaren redigerad 2018-04-23 10:24
Kommentera

Se vår policy för inlägg och kommentarer innan skickar ditt inlägg.