1 2 3 4 5 Nästa

Välkommen till träningsmys!

16 dec 2018

IFK Enskede står värd för nästa träningssamarbete. Läs mer om vårt gemytliga träningsmys på nya hemsidan. Där kan du också nå länken till anmälan i Eventor.

Inbjudan till Skinkloppet 2018

Händer idag

9 dec 2018

Tomten har bråda dagar inför jul - anmäl dig till Skinkloppet så snart som möjligt! Klicka här! Missa inte Skinkloppsutmaningens ledtrådar fram till den 9 december! Finns på nya hemsidan. (internt/idrottonline)

 

PM för Skinkloppet

Händer idag

9 dec 2018
Nu finns PM för Skinkloppet ute här! https://idrottonline.se/IFKEnskede-Orientering/Nyheter/Klubbnyheter/pmforskinkloppet

Planeringsdag - kom och påverka!

18 nov 2018

Var med och påverka vad klubben ska göra 2019 Den 18 november träffas vi i Oppunda för att planera kommande verksamhetsår. Dagen inleds med träning för de som är sugna.

Mörkret är här - skaffa pannlampa!

För alla som tränar eller bara rör sig ute under den mörka årstiden är det mycket användbart med en rejäl pannlampa. Stefan Henriksson reder ut begreppen kring valet av pannlampa!

Till minne. Pelle Lindskog

Vi har nåtts av en mycket tråkig nyhet. Vår tidigare ordförande i IFK Enskede Per Lindskog har den 14 oktober gått bort i cancer.

KM Natt

16 okt 2018

Tisdagen den 16 oktober är det dags för årets sista klubbmästerskap, i nattorientering. Anmälan via Eventor senast 14 oktober.

Beställning Träningsställ

6 okt - 1 nov 2018

Nu tar vi upp årliga beställningen på träningsställen!

Får vi iväg beställningen senast 1/11 så har vi dom innan jul!

Natti Natti

Onsdagen den 26/9 är det dags för Natti Natti. Tävlingen kommer att gå från Brotorpsskolan i Bagarmossen. Vi behöver din hjälp under kvällen.

Midnattsloppet

18 aug 2018

Nu är det snart dags att inta Söder och starta iväg alla löpare.

Just du behövs som funktionär!

1 2 3 4 5 Nästa